úterý 23. června 2009

Živím se hokejem

Dobry den,mel bych prosím vas zajem o vasi nabídku. Živím se hokejem,bydlim u rodičů v družstevním bytě,zdravotní stav mam dobrý,jinak pujcku potřebuji na zaplacení dluhů u kamaradu atd,v mladí sem se choval jako kdybych byl milionář,ted chci zacit znova,zaplatit vse a splacet jen 1 vec.mam přítelkyni a jak rikam uz me nebavi se nervovat,čast peněz tedy chci dat na toto a druhou část peněz bych chtěl na pomoc rodičům,jelikož za me v mladí zaplatili docela dost. doufam že vam to drobne představení me osoby zatím stačí.byl bych moc rád kdyby ste mi mohl pomoci i když vím že je nas spousta.děkuji moc s pozdravem

pondělí 1. června 2009

Očekáváme dědictví

Dobrý den,
měl bych zájem o vaší půjčku.jednalo by se o částku 35000 kč
Půjčku hodlám použít na nákup zařízení pro účel dalšího podnikání z důvodu ztráty zaměstnání.

Mé faktické bydlíště je :Praha 9
Jsem ženatý...

co se týče stavu majetku,v rodině vlastníme automobil Ford focus rv 2005,
Elektroniku,LCD TV,2x PC,noteebok HP Compq 6220,ěx DVD,miniDVD..a běžné domácí spotřebiče..pračka,mikrovlná trouba atd atd(stav majetku rozepisuji raději podrobně z důvodu co nejpřesnějšího popisu)

Půjčku požaduji z důvodu náhlé ztráty zaměstnání.
V současné době je zamětnaná pouze manželka s průměrným platem cca 17 000 kč čistého.
Vaše podmínky respektuji,pouze mám dotaz,zda je možné půjčku uplatit dříve...očekáváme dědictví zhruba v horizontu 1-3 měsíců.
Pokud je toto možné,měl bch zájem o co nejbližší možnost schůzky..
můj telefon je ********* UFON
Co se týče schůzky..je možná na základě vaší žádosti,popř u mě doma v čase dnes 10-15:00 nebo ve stejném čase zítra..jinak po dohodě
předem děkuji za posouzení.
S přátelským pozdravem

Inkasní pracovník

Dobrý den pane, chtěl bych vás požádat o půjcku na směnku ve výši 130000 - 150000kč. Mohl bych vám ručit vybavením domácnosti (rohová sedačka,obývací stěna,televize,komplet počítac pentium 3,hifi věž Sony,lednice Zanussi,pračka Zenker lavita,ložní skříně,letiště zkrátka vše co máme doma.Vaše peníze bychom rádi pužili na refinancování našich stávajcích půjček a úvěrů abychom se mohly soustředit pouze na jeden finanční závazek a truchu se nám ponížily finanční výdaje domácnosti a zbytek jako finanční rezervupro případ nouze. Bydlíme v Kolíně,(v pronájmu). S přítelkyní máme dvě děti.Do tří měsícú plánujeme odstěhování do baráku v České Kamenici ke švagrové kde budeme mít větší jistotu bydlení a o 2000,- nižší nájem.Podnikám jako Inkasní pracovník na mandátní smlouvu.
Pokavaď by vám to vyhovovalo mohl bych za vámi dorazit ještě dnes? Jestli že schválíte mou žádost. Omlouvám se za svou naléhavos.Vážně by nám s vaší pomocí odpadlo velké břemeno.Děkuji

Obchodník v marketingové společnosti safe max

Dobrý den, Jmenuji se Roman je mi 24let a bydlím v Praze.
Dluhy nikde nemám ale moje banka mi nepujčí protože jsem dal 19.5.výpověd ze zaměstnání pracoval jsem jako obchodník v marketingové společnosti safe max která mi nezaplatila poslední výplatu.zítra nastupuji do nové práce.
potřeboval bych půjčit 15 000,- abych měl peníze na nájem a stravu na celý měsíc než dostanu výplatu.
Byl bych vám moc vděčný pokud by jste mi mohl tímto způsobem pomoci a určitě bych dodržel všechny domluvené a sepsané podmínky.
ozvěte se v případě co nejdříve

S pozdravem Roman