neděle 31. května 2009

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že jsem ve velmi zoufalé finanční situaci, obracím se na Vás jako na poslední možné řešení. Jsem v registru dlužníků. Pokoušel jsem se získat peníze např. Money Broker, Kešovka CashPpro atd., ale výsledek nulový a stále jsem jen platil poplatky předem, čímž jsem se ještě více zadlužil.

Peníze potřebuji hlavně na vyplacení exekuce. Žiji v městském služebním bytem v Zábřehu na Moravě s přítelkyní a 3letým synem. Mám vyživovací povinnost ještě vůči jednomu synovi - 12 let, který žije s bývalou manželkou. Pracuji jako promítač v kině, zvukař a technik. Mám smlouvu na dobu neurčitou, zaměstnán jsem zde od roku 2004.

V dubnu tohoto roku jsem začal ještě podnikat. Mám v pronájmu hospůdku, takže zbytek peněz bych použil na rozjetí podnikání. Potřeboval bych 200 000,- Kč. Měsíčně jsem schopen splácet v rozmezí 6 000 - 8 000,- Kč. Víc bohužel ne. Ručitele nemám ani žádný movitý nebo nemovitý majetek. Vybavení bytu a auto patří mé přítelkyni.


Vzhledem k tomu, že jsem opravdu vyčerpal všechny možnosti a dny utíkají, peníze potřebuji co nejrychleji. Pokud mi můžete pomoci, předem děkuji.

S pozdravem

Petr

Žádné komentáře:

Okomentovat