pondělí 10. října 2011

250 000 Kč není málo

Dobrý den, Jmenuji se Eva, 1982 v Podbořanech.
Tímto bych Vás chtěla požádat o půjčku ve výši 250 000 Kč.

Půjčku bych chtěla využít na zaplacení několika splátek leasingu, potřebovala bych novou koupelnu s WC a pokud to půjde, pomoci i trochu rodičům.

Žádný velký majetek nevlastním, mám automobil Hyundai Getz, který ještě není kompletně zaplacen. Vlastním pouze elektroniku jako je LCD televizor, PC a hifi systém.

Moje rodina žije v Žatci (okr. Louny). Mamka je zaměstnaná a otec je v invalidním důchodu. Mám jednoho bratra, který žije u Rokycan.

V Žatci mám stále trvalé bydliště, ale 7 rokem žiju na Praze 8 Kobylisých v podnájmu. Na vlastní bydlení nejsou dostatečné prostředky.

Můj zdravotní stav je výborný, nosím brýle jen když řídím.

Ručitele nemám, nerada bych zapojovala do takovýchto věcí i další lidi. O tuto půjčku žádám sama za sebe. Bohužel nemám nic tak cenného čím bych mohla ručit, jedině pouze svojí elektronikou možná později vozidlem.

Jsem si vědoma toho, že 250 000 Kč není málo.

Děkuji

1 komentář:

  1. S tímto určitě souhlasím, 250 tisíc rozhodně není žádná malá částka. Zhruba takovouto částku se teď například chystám investovat do svého podnikání. Jsme teď v procesu modernizace výroby a potřebovali bychom do firmy nové šroubové kompresory. Nedávno jsem to zkoušel počátat a podle všeho to vyjde zhruba na takovouto částku.

    OdpovědětVymazat