pondělí 10. října 2011

Mladá a nerozvážná chce půjčku

Jmenuji se Kateřina a dostala jsem se do velmi komplikované situace, bohužel to prozatím nemůžu řešit jinak než půjčkou.Přišla jsem o zaměstnání a dostala se do nepříjemných finančních problémů.

Překvapila mě Vaše nabídka málo kdo v dnešní době půjčí nezaměstnanému. Bydlím u rodičů, ale na ty se obrátit nemohu v životě sem jim vzala už dost a teď bych pro změnu chtěla já dávat jim.

Měsíc scháním zaměstnání,dnes mě snad už některý z pohovorů dopadne kladně.

To co mě potkalo se může stát každému,situace neřešitelná až krajně vážná to,ale není. Jen do konce měsíce potřebuji zaplatit věci, na které jsem s upřímností předtím nemyslela a byla to chyba, teď to vím. Žádný majek nevlastním jak už jsem psala bydlím u rodičů na Vinohradech v bytě a teď se možná pozastavíte nad mým věkem je mně totiž 21 let, ale oba víme,že do těchto životních krizí může vstoupit každý. Nikdy jsem sebemenší dluh či půjčku neměla a doufám, že vyhovíte mé žádosti i když je dost asi pro Vás směšná,já se tedy po pravdě nesměji spíše, si uvědomuji,že vy jste má asi jediná naděje.

Půjčku vám můžu splácet z brigád na které pravidelně prozatím docházím, než si najdu stálé zaměstnání a pevně doufám,že to bude již dnes. Nemám žádné zdravotní problémy a můj účel půjčky je na 2 nezaplacené nájmy mé rodině a 2 nezaplacené telefony. V mém minulém zaměstnání jsem musela telefon používat neprodleně,scháněla jsem si tím klienty,byla jsem pojišťovací poradce,snad si to dokážete představit.

Nevím co ještě napsat,abych Vás informovala o všem co potřebujete vědět,žádného ručitele nechci,chci se spolehnout v tomhle jen sama na sebe. Uvědomuji si,že úroky budou vyšší než jinde požadují,ale je to zcela normální a akceptuji to a souhlasím se všemi podmínkami.Pokavaď mou půjčku schválíte,byla velmi vděčná kdybyste jste mě kontaktoval co nejdřív. A také jakou formou je splátka: jestli měsíčně či týdně. Mně osobně by vyhovovali měsíční splátky a to po dobu jakou vy sám určíte,už jen Vaše benevolence je velkorysá,neznám člověka,co by tohle udělal.A teď asi přejdu k částce,kterou bych potřebovala půjčit činí to 30.000-KČ .

Snad Vás můj román neunudil k smrti,to já jsem spíše vyděšená k smrti,protože nevěřím to vyjde.


Děkuji Vám za Váš čas a předem také děkuji za Vaší odpověď

Kateřina - mobilní telefon je : 733 ******

Žádné komentáře:

Okomentovat