pondělí 10. října 2011

Půjčka do Trutnova

Vážený pane, přeji krásný dobrý den a zdravím z Turnova.

Velice mne zaujala Vaše WWW prezentace. Jmenuji se Jiří **** a mám zájem o Vaše služby. Již několik let podnikám. V poslední době jsem se bohužel dostal do finančních problémů díky mé důvěřivosti a několika špatným rozhodnutím. Naštěstí mám dle mého názoru velice lukrativní podnikatelský záměr a také nějaký majetek. Vlastním nemovitost v centru Turnova v hodnotě cca 5 000 000,- Kč a přítelkyně družstevní byt s možností okamžitého převodu do osobního vlastnictví v hodnotě cca 1 000 000,- Kč. Dále mám pohledávky po splatnosti v celkové výši přesahující 1 000 000,- Kč. Samozřejmě máme i mnoho závazků, ale v tuto chvíli mne nejvíce trápí nedostatek provozního kapitálu a špatné cash flou.

Rád bych s Vámi tedy projednal možnosti řešení této situace. Potřebuji půjči cca 300 – 500 000,- Kč (dle Vašich podmínek) na cca 3 měsíce. Peníze hodlám použít částečně na úhradu závazků a částečně jako investici. Peníze budou vráceny z výnosu prodeje nemovitosti.

Pokud jde o ostatní doplňující informace, tak krom mého osobního podnikání funguji také jako manažer v jedné makléřské společnosti. Můj celkový měsíční příjem je v průměru cca 70 000,- Kč. Je mi 34 let jsem svobodný a zdravý. Co se týká bonity, posouzení nechám na Vás. Přítelkyně není proti stát se mým ručitelem. Pokud jde o ručení nemovitým majetkem, nejsem proti, ale zde je situace poměrně složitá. Svou nemovitost hodlám prodat a přítelkyni do toho až takto nemohu zatahovat. Mé trvalé bydliště je v Turnově. Přesnou adresu si dovolím v tuto chvíli neuvádět. Turnov se nachází cca 45 minut cesty z Prahy přes Mladou Boleslav.

Snad jsem neopomněl nic z informací které, jste zmínil na WWW stránkách.

Doufám, že se ozvete co nejdříve, předem děkuji a zdravím.

Jiří *****

Žádné komentáře:

Okomentovat